perjantai 18. joulukuuta 2015

Grand finale ja loppuraportti

Suojatieprojekti on nyt loppursuoralla. Tässä viimeisessä blogipostauksessa palautamme kurssia varten loppuraportin sekä esittelemme kuvia grand finale- päätöstapahtumasta.

Loppuraportissa arvioimme ryhmän kehittymistä epämääräisen haasteen selkiyttämisessä, toimintasuunnitelmansa toteuttamisessa, ideansa liiketoimintapotentiaalin karoittamisessa, idean kommunikoinnissa sekä ryhmänä työskentelemisessä. Palatus löytyy alla olevasta linkistä:

Loppuraportti 


Perjantaina 4.12. järjestettiin kurssin yhteinen päätöstilaisuus, jossa jokainen ryhmä pääsi esittelemään omaa projektiaan. Jokaisella ryhmällä oli noin kaksi minuuttia aikaa esitellä yleisölle oma aiheensa ja innostaa heitä vierailemaan omalla ständillä. Tässä alla on kuva pitchaus- ja messualueesta.

Laura, Anna ja Ilkka olivat vastuussa suojatieprojektin pitchauksesta. Esityksen jälkeen messut keskittyivät ständeihin. Suojatieprojekti-ständin tavoite oli olla osallistava. Vierailijat pääsivät tutustumaan markkinointivideoomme, demo-applikaatioon ja ottamaan kuvia Liikenneturvan suojatie-kampanjaa varten.

 Messuilla oli aikaa kierrellä ja tutustua myös muiden ryhmien projekteihin. Tässä on muutamam kuva muiden ryhmien ständeiltä. Kurssin nettisivuilta löytyy linkkejä muiden projektin blogeihin!




Suojatieprojekti on nyt lopussa. Kiitokset blogin lukijoille, muille kurssilaisille ja kurssin henkilökunnalle. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen!


Terv. Laura, Topi, Mikot, Anna, Antti ja Ilkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti